Τρόποι Πληρωμής/Ασφάλεια Συναλλαγών

Στο e-shop μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμές με τους ακόλουθους τρόπους:

  1. Αντικαταβολή: Πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή από την εταιρεία ταχυμεταφορών, με το προσαυξημένο κόστος αντικαταβολής, όπως αυτό εμφανίζεται και αναλύεται στην σελίδα του Ταμείου (Checkout Page).
  2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικών/Χρεωστικών Καρτών: Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας την στιγμή της ολοκλήρωσής της, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας. Μπορείτε να εκτελέσετε πληρωμές:– μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINERS
    – με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MASTERPASS
  • Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας Της Ελλάδος και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Socket Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κωδικού.
  • Κανένα στοιχειό της κάρτας του πελάτη δεν αποθηκεύεται στα συστήματά μας. Κατά την πληρωμή, ο πελάτης ανακατευθύνεται (redirected) σε ασφαλές σύστημα πληρωμών την Τράπεζας εκτός του ιστοτόπου της Επιχείρησης, όπου και εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του και ολοκληρώνει την συναλλαγή.