Στο Mad.Repair όλα φτιάχνονται. Η σωστή λύση στη σωστή τιμή, για όλες τις συσκευές νέας τεχνολογίας.

Στον σταθμό “Μετρό Δάφνης”

MAD.REPAIR

EXOYME TΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στην καρδιά κάθε τέλειας επισκευής, θα βρεις έναν τεχνικό του Mad Repair.
MAD.REPAIR SMARTPHONE

Επισκευή Smartphone

Το Samsung Galaxy ή το iPhone σου δεν είναι για πέταμα επειδή ξεφορτίζεται γρήγορα. Επιμηκύνουμε την ζωή της συσκευής σου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία σου κάνοντας ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να συνεχίσεις να απολαμβάνεις το τηλέφωνό σου ξέγνοιαστα. Το smartphone σου είναι πολύτιμο και εμείς είμαστε εδώ για να το φροντίσουμε!

επισκευή tablet

Επισκευή Tablet

Λατρεύουμε να επισκευάζουμε την τεχνολογία και αγαπάμε τα τάμπλετς. Δεν ανάβει το τάμπλετ σου; Χάλασε η οθόνη; Το πρώτο που φροντίζουμε πάντα είναι να μην χάσεις τα αρχεία σου. Στη συνέχεια εκτελούμε με ακρίβεια ακόμα και τις πιο δύσκολες τεχνολογικές διορθωτικές επεμβάσεις στην αγαπημένη σου συσκευή. Το έφερες, το φτιάξαμε!

επισκευή pc

PC / Laptop

Εσείς απλά μας φέρνεις το χαλασμένο σου λαπτοπ. Εμείς θα κάνουμε όλα τα υπόλοιπα. Επιστρατεύουμε την εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας για να δώσουμε αξιόπιστες και γρήγορες λύσεις που επαναφέρουν την αξιοπιστία στον υπολογιστή σου, με εγγύηση άριστης λειτουργίας και πλήρης τεκμηρίωσης από την πιο απλή μέχρι την πλέον πολυσύνθετη βλάβη.

επισκευή κονσόλας

Consoles

Η κονσόλα παιχνιδιών μπορεί να σου έχει φέρει πονοκέφαλο, εμείς όμως σου φέρνουμε τώρα το χαμόγελο. Οι τεχνίτες μας ζουν και αναπνέουν με την τεχνολογία. Φέρε την συσκευή σου σε εμάς. Αφαιρούμε το πρόβλημα και εσύ κρατάς τη σιγουριά ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου.

  Το Όνομα σας (υποχρεωτικό)

  Το Email σας(υποχρεωτικό)

  Το Μήνυμα σας

  WE ARE HERE TO FIX ΙΤ!

  Μία στάση για όλες τις λύσεις

  Η ικανοποίηση σου είναι το κίνητρό μας. Στο Mad Repair κάνεις μία στάση για όλες τις λύσεις. Δουλειά μας είναι να βρούμε για σένα τη σωστή λύση στη σωστή τιμή.

  Χάλασε το λάπτοπ σου επειδή κάηκε το τροφοδοτικό; Δεν διαβάζει τον δίσκο; Δεν ανάβει πια η οθόνη του κινητού σου ή του τάμπλετ σου; Η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα; Το Mad Repair θα σου βρει τη λύση εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

  Από τον έλεγχο της καλής λειτουργίας κατά τη διάγνωση και τελικά στην επιδιόρθωση, την αντικατάσταση και την παράδοση, το μόνο που χρειάζεται από σένα είναι μία μόνο στάση στο Mad Repair.

  Φτιάχνουμε όλες τις συσκευές σου και τις παραδίδουμε με εγγύηση άριστης λειτουργίας προσαρμοσμένες και βελτιστοποιημένες, ώστε να ανταποκρίνονται στις δικές σου εξατομικευμένες ανάγκες!

  Στη συνέχεια φροντίζουμε να κρατάμε την συσκευή σου αναβαθμισμένη και επαρκή για να τρέχει ακούραστα και τις πιο απαιτητικές λειτουργίες.

  Δοκίμασε μας!

  Επισκευή οθόνης iPhone
  επισκευή motherboard laptop / desktop

  Αξιόπιστες και γρήγορες λύσεις με εγγύηση άριστης λειτουργίας. Εσύ απλά μας φέρνεις την χαλασμένη σου συσκευή. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

  Kevin

  Mad.Repair Tech Expert

  αλλαγη μπαταρίας iphone
  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ

  Φτιάξτο στo MadRepair.

  ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

  Εξειδικευμένο προσωπικό ελέγχει την λειτουργικότητα των software και hardware της συσκευής σου σύμφωνα με τα τελευταία πρωτόκολλα.

  επισκευή iPhone

  ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  Ενημερώνεσαι με το αναλυτικό κόστος και μόνον εφόσον συμφωνείς, θα προσχωρήσουμε στην επιδιόρθωση και την ενημέρωση της συσκευής σου.

  Διάγνωση προβλήματος συσκευής

  ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

  Εντοπίζουμε το πρόβλημα, εστιάζουμε στη βλάβη και συμβουλεύουμε τον τεχνικό που αναλαμβάνει την επισκευή τεκμηριώνοντας την ιδανική λύση.

  ΕΓΓΥΗΣΗ 6 ΜΗΝΩΝ

  ΕΓΓΥΗΣΗ 6 ΜΗΝΩΝ

  Προσφέρουμε εγγύηση άριστης λειτουργίας 6 μηνών για οποιαδήποτε βλάβη ή ανταλλακτικό χρησιμοποιήσουμε στη νέα σου συσκευή, εξασφαλίζοντας την μακροχρόνια και απροβλημάτιστη χρηση.

  REPAIR & SAVE

  Η συσκευή σου θέλει να ζήσει περισσότερο.

  Προσφέρουμε φροντίδα στις συσκευές σου – προσθέτουμε αξία στη χρήση της τεχνολογίας τους. Μία νέα προοπτική στην υπηρεσία των συσκευών τεχνολογίας αιχμής σε περιμένει να τη ζήσεις στο Mad Repair.

  Μαζί μας μπορείς να είσαι ήσυχος και να απολαμβάνεις τις λύσεις τεχνολογίας που σου προσφέρουν οι συσκευές σου στο έπακρο. Ξέχασε το άγχος που προκαλεί η οποιαδήποτε βλάβη.

  Εφαρμοσμένες στην πράξη ιδέες για την βελτιωμένη επισκευή των συσκευών νέας τεχνολογίας εκτελούνται με ακρίβεια από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

  Από τις πιο απλές μέχρι τις πλέον σύνθετες τεχνολογικές επεμβάσεις, δουλειά μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι θα απολαμβάνεις μόνο τις λύσεις, ενώ εμείς θα αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα.

  Με το προσωποιημένο – εξατομικευμένο σέρβις της Mad.Repair πάμε την επιδιόρθωση μιας βλάβης ένα επίπεδο παραπάνω αφού δεν λύνουμε απλά το πρόβλημα αλλά προσαρμόζουμε την προτεινόμενη λύση και στις δικές σου ανάγκες. Με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε το δικό σου τεχνολογικό οπλοστάσιο.

  MADE FOR REPAIRS

  ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

  Eπισκευή Smartphone

  – Aντικατάσταση οθόνης
  – Aντικατάσταση μπαταρίας
  – Αντικατάσταση θύρας φόρτισης
  – Επισκευή συστήματος ήχου
  – Προβλήματα λειτουργικού συστήματος

  Επισκεύη Tablet

  – Αντικατάσταση κρυστάλλου αφής
  – Αντικατάσταση οθόνης
  – Αντικατάσταση μπαταρίας
  – Επισκευή πλακέτας
  – Προβλήματα λειτουργικού συστήματος

  Επισκευή Laptop

  – Αντικατάσταση οθόνης laptop
  – Αντικατάσταση μπαταρίας laptop
  – Αντικατάσταση θύρας φόρτισης
  – Επισκευή πλακέτας
  – Εγκατάσταση Λειτουργικού

  Επισκευή Console

  – Επισκευή μητρικής πλακέτας
  – Επισκευή χειριστηρίου κονσόλας
  – Εσωτερικός Καθαρισμός κονσόλας
  – Αναβαθμίσεις
  – Αντικατάσταση θύρα HDMI